Strokovna ekskurzija v Italijo (29. in 30 april 2013)

Konec novembra smo  študente povprašali ali bi se udeležili ekskurzije v Italijo. Na podlagi rezultatov ankete in izkazanega interesa vam zato predstavljamo ponudbo.

Strokovna ekskurzija bo 29. in 30 aprila 2013. Ogledali si bomo Ducatijev muzej, ki je znan proizvajalec motorjev. V pravkar končani sezoni MotoGP je za slovito italijansko moštvo vozil tudi eden izmed najbolj znanih motociklistov na svetu Valentino Rossi.

Ducati

Ogled bomo nadaljevali z ogledom muzeja Ferrarija. To pa še ni vse, sodelovali bomo tudi na interaktivni delavnici kjer se bomo seznanili z inovacijami na področju zmogljivosti ter samem motorju, ki poganja te prestižne avtomobile.

ferrari musem

Po ogledu Ducatija in Ferrarija bomo prenočili v Hotelu Fiera. Naslednji dan, pa nas čaka bolj sproščen program saj bomo obiskali zabaviščni park Mirabilandija. Skozi program bo dovolj časa tudi za lastne oglede oziroma preživljanje prostega časa.

Na voljo je samo 35 prostih mest. Študenti FIŠ imajo subvencionirano ceno. Prav tako, pa vabimo vse zainteresirane, da se nam pridružijo.

Cena ekskurzije:

  • 105€ za študente FIŠ
  • 125€ za ostale

Prijave zbiramo do 10.1.2013

Prijavnica: je na voljo tukaj.

Več o samem programu na povezavi: http://www.fis.unm.si/si/novice-studenti/?id=611

Za vse dodatne informacije in pojasnila se obrnite na klavdija.macedoni@fis.unm.si

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *